Ontdek onze vacatures en maak kennis met de schoolleiders van onze montessorischolen tijdens de online speeddates op woensdag 19 april 2023.

Na het succes van onze vorige speeddates, hebben we besloten om nog een ronde speeddates te organiseren. Op woensdag 19 april kan je
vrijblijvend kennis maken met Monton en kies je zelf met welke schoolleider(s) je kennis wil maken. Om 16.00 uur vertelt Jeroen Gommers, bestuurder van Monton, over onze montessorischolenstichting en is er ruimte voor al je vragen. Vanaf 16.30 worden de speeddates ingepland. 

De speeddates zijn voor jou als:

  • je wil werken met gedreven en enthousiaste collega's;
  • je vindt dat het kind centraal moet staan in het onderwijs;
  • je op zoek bent naar een baan waar je je kan blijven ontwikkelen;
  • je erachter wil komen of montessorionderwijs bij je past of al een montessorihart hebt;
  • je wil werken bij een stichting waar starters en nieuwe collega's intensief begeleid worden;

Ja, ik wil speeddaten!

Bekijk onze vacatures.

"Help mij het zelf doen. Leer mij het zelf doen. Laat mij het zelf doen"

Stichting Monton heeft 9 montessorischolen verspreid over midden Nederland. We geloven dat elk mens een natuurlijke, noodzakelijke drang heeft tot zelfontwikkeling. Niet voor niets staat het montessorionderwijs bekend om de quotes: "Help mij het zelf doen, leer mij het zelf doen en laat mij het zelf doen". Als onderwijsprofessionals  zorgen we voor een voorbereide omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen. 

We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Op het Monton Leerplein organiseren we interessante bijeenkomsten over het montessorionderwijs, praktische tools voor in je groep of een inspirerende lezing. Hier vinden collega's elkaar. Zo is er altijd iemand die jou kan helpen en leren het zelf te doen.

 

Ontdek onze scholen