Ontdek onze vacatures en maak kennis met de directeuren van onze montessorischolen tijdens de online speeddates op dinsdag 21 maart.

Op dinsdag 21 maart organiseren we speeddates voor iedereen die kennis wil maken met de montessorischolen van Monton. Vanaf 16 uur zitten onze directeuren klaar om je te ontmoeten. Wil je komen werken op een van onze Montessorischolen of ben je benieuwd of het montessorionderwijs bij je past?  Meld je dan snel aan!

De speeddates zijn voor jou als:

  • je wil werken met gedreven en enthousiaste collega's;
  • je vindt dat het kind centraal moet staan in het onderwijs;
  • je op zoek bent naar een baan waar je je kan blijven ontwikkelen;
  • je erachter wil komen of montessorionderwijs bij je past of al een montessorihart hebt;
  • je wil werken bij een stichting waar starters en nieuwe collega's intensief begeleid worden;


Ja, ik wil speeddaten!

Vind hier je nieuwe baan.

"Help mij het zelf doen. Leer mij het zelf doen. Laat mij het zelf doen"

Stichting Monton heeft 9 montessorischolen verspreid over midden Nederland. We geloven dat elk mens een natuurlijke, noodzakelijke drang heeft tot zelfontwikkeling. Niet voor niets staat het montessorionderwijs bekend om de quotes: "Help mij het zelf doen, leer mij het zelf doen en laat mij het zelf doen". Als onderwijsprofessionals  zorgen we voor een voorbereide omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen. 

We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Op het Monton Leerplein organiseren we interessante bijeenkomsten over het montessorionderwijs, praktische tools voor in je groep of een inspirerende lezing. Hier vinden collega's elkaar. Zo is er altijd iemand die jou kan helpen en leren het zelf te doen.

 

Ontdek onze scholen